مقایسه فریلنسینگ و مشاغل حضوری

فریلنسینگ یکی از حوزه‌های شغلی بوده که با گسترش اینترنت و روی کار آمدن مشاغل آنلاین بسیار رواج یافته است. از طرفی کار کردن در منزل به صورت فریلنسری دارای مزایای بسیار زیادی است. مخصوصا امروزه که بحران ویروس کووید 19 همه‌گیر شده است. با رواج این ویروس بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها با مزایای کار فریلنسینگ آشنا شده‌اند. علاوه‌بر این بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف کارهای خود را به صورت دورکاری انجام می‌دهند.

دسته دیگری نیز هستند که از طریق اینترنت کارهایشان را انجام می‌دهند. این گروه کسی نیستند جزء فریلنسرها! شاید واژه فریلنسینگ یا کار فریلنسری برای خیلی از شما نا آشنا باشد یا به گوشتان نخورده باشد. به طور کلی پیدا کردن مشتری، قبول کردن سفارشات، انجام پروژه‌های متنوع با توجه به تخصصتان، تحویل دادن پروژه، از طریق اینترنت و بدون نیاز به حضور در محل کار، فریلنسینگ نام دارد.

به عبارتی دیگر می‌توان گفت که کسب درآمد از طریق اینترنت بدون نیاز به حضور در محل کار و کار کردن برای یک سازمان و ارگان خاصی کار فریلنسری نامیده خواهد شد. این کار را شما می‌توانید به راحتی در منزل، اتاق خواب، کتابخانه عمومی، کافی شاپ، طبیعت و یا هر محیط و مکانی که دوست دارید انجام دهید. تنها لازمه برای انجام کار فریلنسری یک لپ تاپ، اینترنت و برق برای شارژ لپ تاپ است!

علاوه بر این موارد شما عزیزان می‌توانید کار فریلنسری را در هر بازه زمانی از شبانه روز که راحت هستید انجام دهید. در این مقاله قصد داریم به مقایسه کردن شغل فریلنسینگ با شغل‌های حضوری بپردازیم پس اگر شما هم یک فریلنسر هستید و یا دوست دارید وارد این بازار کار شوید بهتر است که در ابتدا این مقاله را به صورت کامل مطالعه کنید تا با تفاوت‌های شغل فریلنسری و حضوری آگاه شوید و سپس تصمیم بگیرید.

تفاوت فریلنسینگ با کارهای استخدامی (حضوری) چیست؟

در این قسمت از مقاله قصد داریم دو کار فریلنسری و کار حضوری را با یکدیگر مقایسه کنیم که به شرح موارد ذیل است:

  • مدت قرارداد کار فریلنسری

افرادی که به صورت فریلنسری مشغول به کار هستند معمولا دارای قراردادهای کوتاه مدت هستند و به صورت پروژه‌ای کار خود را با کارفرمایان می‌بندند. در مقابل فریلنسرها پرسنل‌ها و کارمندان قرار دارند که قراردادهای بلند مدت (حداقل یک سال) با کارفرمایان می‌بندند. شایان ذکر است که معمولا برای پروژه و کارهای کوچک قراردادی امضا نخواهد شد. معمولا توافق‌ها به صورت اینترنتی و غیر رسمی انجام می‌شود.

  • میزان دستمزد

کار فریلنسری دارای دستمزد یا همان حقوق ثابت نیست. هزینه‌ها و دستمزدها به صورت پروژه‌ای پرداخت خواهد شد. در صورتی که تمامی شغل‌های حضوری و تمام وقت دارای حقوق و دستمزد ماهیانه و ثابت هستند که مبلغ آن در قرارداد آنها به صورت دقیق ذکر می‌شود.

  • مالیات

درصدی از حقوق اشخاصی که به صورت حضوری در سازمان ها فعالیت دارند، به اداره مالیات پرداخت می‌شود. در صورتی که فریلنسرها و کسانی که قراردادهای استخدامی و بیمه ندارند، مالیاتی پرداخت نخواهند کرد.

  • بازنشستگی در کار فریلنسری

همان طور که می‌دانید کسانی که به صورت فریلنسری و دورکاری فعالیت دارند بیمه‌ای ندارند. در نتیجه بازنشستگی نیز به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. البته خود شخص می‌تواند به تنهایی خود را بیمه کند و از مزایایی مانند بازنشستگی برخوردار شود. در نقطه مقابل فریلنسرها کارمندان قرار دارند که به دلیل کار حضوری برای سازمان‌های دولتی و خصوصی بیمه می‌شوند. در نتیجه بازنشسته نیز خواهند شد.

  • فضا و امکانات در کار فریلنسری

یک فریلنسر باید برای کار فریلنسری خود فضا و امکانات را به تنهایی فراهم کند. همان طور که می‌دانید از ابزارهای مهم و ضروری حوزه فریلنسینگ کامپیوتر یا لپ تاپ است. فریلنسرها می‌توانند در هر محیطی از منزل خود که برق باشد بنشینند و با دسترسی به برق و اینترنت فعالیت خود را انجام دهند. در مقابل فریلنسرها، مشاغل حضوری هستند که باید حتما در محیط کاری حاضر شوند. همچنین تمامی امکانات مورد نیاز فعالیت پرسنل توسط خود شرکت یا سازمان فراهم می‌شود.

اگر به مقاله های حوزه فریلنسینگ علاقمند هستید، این مقاله نیز می تواند برای شما مفید باشد:

 

  • منابع کاری

در حوزه کاری فریلنسینگ(Freelancing) خود شخص فریلنسر باید برای تخصص خود مشتری پیدا کند. در حالی که برای پرسنل‌ها و کارمندان که استخدام یک سازمان هستند هیچ گونه وظیفه‌ای برای پیدا کردن کار ندارند. کارمندان تنها باید وظیفه‌ای که کارفرما به آنها سپرده شده است و در قرارداد کاری وجود دارد را در ساعت کاری انجام دهند.

شایان ذکر است که انجام هرگونه فعالیت و وظیفه‌ای که در قراردادکاری ذکر نشده باشد و جز ساعات کاری نباشد به عنوان اضافه کاری محاسبه می‌شود. در نتیجه هزینه اضافه کاری توسط کارفرما به پرسنل پرداخت خواهد شد.

مزایای حوزه کاری فریلنسینگ چیست؟

انجام کار فریلنسری دارای یکسری مزایا است که می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد.

  • ساعات کاری منعطف و محدود نبودن موقعیت مکانی در کار فریلنسری

انجام کار فریلنسینگ به گونه‌ای است که اشخاصی که در این زمینه فعالیت دارند می‌توانند در هر موقعیت مکانی و ساعتی کار کنند. به طور دقیق‌تر می‌توان گفت که شما محل کار ثابتی مانند شرکت و دفتر ندارید. در هر مکانی که دوست داشته باشید می‌توانید کار خود را انجام دهید.

درباره ساعت کاری نیز باید گفت که کار شما طوری است که در هر ساعت از شبانه روز که دوست داشته باشید می‌توانید کار کنید. در حقیقت مانند اشخاصی که استخدام رسمی هستند ساعت کاری ثابت و معینی ندارید!
نکات مهم در بهینه سازی سئو سایت